Kuka on antikristus?

Kuka on antikristus?

Haluatko tietää kuka on antikristus? En usko että kukaan voi vielä varmuudella sanoa kuka on antikristus. Jos joku väittää tietävänsä, niin hän todennäköisesti väittää perättömiä, sillä hänen täytyy ensin ilmestyä. Hänen täytyy myös täyttää edes muutaman tunnusmerkin ennen kuin voimme sanoa juuta tai jaata. Toki, jossain mielessä löytyy jo varteenotettavia kandidaatteja, mutta niistä on oikeasti turhaa spekuloida. Loppujen lopuksi se on ihan yhdentekevää kuka hän on. Emme uskovaisina odota antikristusta, vaan Herraa Jeesusta, vaikka antikristus olisikin ilmestynyt.

Raamattu sanoo, että monia antikristuksia on jo tullut esiin. Mutta ne eivät viittaa siihen varsinaiseen antikristukseen, vaan hänen edelläkävijöihin, niihin jotka petaavat hänelle tietä, kuten myös väärä profeetta. He levittävät hänen ideologiaan mm. kirkoissa. Se on helppo todistaa…

Seuraavassa kahdessa jakeessa puhutaan useista antikristuksista. He olivat olemassa jo 2000 vuotta sitten, sillä Johannes kirjoitti että he ovat tulleet seurakunnan keskeltä (”meistä he ovat lähtöisin”):

”Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niin kuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, NIIN ONKIN NYT MONTA ANTIKRISTUSTA ILMAANTUNUT; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika. MEISTÄ HE OVAT LÄHTENEET…” (1.Joh. 2:18,19).

Ne antikristukset joista Johannes kirjoitti eivät suinkaan olleet lähtöisin maailmasta, vaan seurakunnan keskeltä:

”Meistä he ovat lähtöisin”.

Antikristuksen ideologiaan kuuluu, että JEESUS EI OLE KRISTUS (eli että Jeesus ei ole Jumalan voitelema, vaan esim. että hän on itse se sama Jumala joka voiteli hänet, jolloin hän ei enää ole voideltu lainkaan, vaan ainoastaan voitelija):

”Sillä MONTA VILLITSIJÄÄ on lähtenyt maailmaan, jotka EIVÄT TUNNUSTA JEESUSTA KRISTUKSEKSI, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus” (2.Joh. 1:7).

He eivät tunnusta että Jeesus on saanut voitelun Jumalalta, vaan kertovat että Jeesus on Jumalana itse voidellut itsensä.

Kerran juttelin tuollaisen antikristuksen kanssa puhelimessa. Hän oli omien sanojensa mukaan uskovainen. Sanoin hänelle että Jeesus ei voi olla Jumala, mm. koska hän sai voitelun Jumalalta. Sain häneltä nuhteita asiasta. Kolminaisuusopin kannattajana hän kertoi minulle, että Jeesus voiteli itse itsensä. Pyysin hänen antamaan minulle Raamatusta hänen näkemystään puoltavia jakeita. Kuulin puhelimessa paperin nopeata liikehdintää jonkin aikaa, ja sitten se paperien selaaminen loppui kesken.  Ymmärrettävistä syistä hän ei pystynyt osoittamaan minulle yhtään ainoata jaetta, joka olisi osoittanut hänen näkemyksensä oikeaksi ja minun vääräksi. Jokainen Raamattua paljon lukenut ihminen tietää, että siellä on lukuisia jakeita josta ilmenee että joku muu teki Jeesuksesta voidellun (eli Kristuksen) kuin hän itse.

Kun antikristuksen hengessä (hänen voimavaikutuksessaan) olevat uskonnolliset ihmiset sanovat, että Jeesus voiteli itse itsensä koska on Jumala, niin sehän todistaa että he ovat eräänlaisia antikristuksia. Antikristuksia ovat sellaiset ihmiset jotka ovat mm. Jeesuksen antamia opetuksia vastaan. Totuus on heidän mielipiteistään huolimatta, että Raamattu ilmoittaa Jumalan voidelleen Jeesuksen, ja todisteet ovat tässä alapuolella.

Kreikankielisissä alkuteksteissä oleva sana ”christos”, mikä on suomeksi käännetty ”Kristus”, se tarkoittaa ”voideltu”, eikä suinkaan ”voitelija”. Kyllä Jeesus on myös voitelija, silloin kun hän kastaa Pyhällä Hengellä. Mutta ”KRISTUS” EI TARKOITA ”VOITELIJA”, VAAN ”VOIDELTU”. Näille antikristuksille Raamattu opettaa kuka voiteli Jeesuksen:

”Herran Henki on minun päälläni, sillä HÄN ON VOIDELLUT MINUT julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen…” (Luuk. 4:18).

”Sillä totisesti, tässä kaupungissa kokoontuivat SINUN PYHÄÄ POIKAASI JEESUSTA VASTAAN, JONKA SINÄ OLET VOIDELLUT…” (Apt. 4:27).

” …te tiedätte, kuinka JUMALA Pyhällä Hengellä ja voimalla OLI VOIDELLUT JEESUKSEN Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; SILLÄ JUMALA OLI HÄNEN KANSSANSA” (Apt. 10:38).

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


Leave the field below empty!