Tervetuloa opiskelemaan uusia asioita Jumalasta ja Raamatusta

Tervetuloa opiskelemaan Raamattua.

Tervetuloa opiskelemaan asioita Jumalasta ja myös muita tärkeitä hengellisiä totuuksia! Jos olet etsinyt verkkosivustoa jossa voit opiskella Raamattua ilmaiseksi, olet tullut juuri oikeaan osoitteeseen! Täällä opit monenmoisia raamatullisia totuuksia oman aikataulusi mukaan, etkä sitoudu mihinkään.

Et saa opiskelujesi myötä mitään uusia titteleitä, sillä Kristuksessa olet jo pappi ja kuulut pyhään papistoon. Mutta saat hyvän mielen kun pääset kartuttamaan henkistä ja hengellistä pääomaa totuuden Sanalla. Syvennytään yhdessä Jumalan Sanaan ja sukelletaan pintaa syvemmälle. Olet sydämellisesti tervetullut!

Opit sellaista mitä muut eivät uskalla tai halua opettaa

Täällä tulet oppimaan paljon uusia asioita, myös sellaisia asioita mitä useimmat kristilliset yhteisöt eivät sinulle opeta. Ne ovat silti erittäin hyödyllisiä tietoja. Opit seulomaan pois valheet totuudesta. ”Älkää jokaista henkeä uskoko” on yksi erinomaisen hyvä neuvo, ja siksi paljastamme sinulle mitä harhaoppeja monissa kristillisissä kirkoissa opetetaan ympäri maailman. Raamatun avulla tulee paljastetuksi kaikki antikristilliset harhaopit ja isien perinnäissääntöjen hapatukset jotka sotivat Jumalan tervettä oppia vastaan.

Täällä ei toistella ulkoa opittuja fraaseja, kuten ”Jumala sovitti maailman itsensä kanssa” (2.Kor.5:19) ilman että perehdytään väitteen oikeellisuuteen. Raamatun alkutekstit paljastavat Jumalan sovittaneen maailman itsellensä, eikä suinkaan itsensä kanssa. Onhan sentään Isällä Poikakin olemassa. Poikansa kautta hän sovitti maailman, eikä itsensä kautta! Tästä linkistä avautuu uusi sivu josta näet että kaikki siinä näkyvät englanninkieliset käännökset ( 14 eri käännöstä) kääntää kyseisen jakeen niin, että Jumala sovitti maailman itselleen.

Rukoile opiskelujesi edistyessä

Kun opiskelet Raamattua on erittäin tärkeätä että sinulla on harras rukouselämä. Kun rukouksen henki lepää sinun ylläsi, Jumalan Sana avautuu sinulle suurenmoisella tavalla. Aivan toisella tavalla kuin jos et rukoile. Kun päivittäin rukoilet Jumalalta viisautta, Herramme Jeesuksen nimessä, alkaa Sana elämään sisälläsi. Syö paljon hengellistä leipää niin vahvistut hengellisesti! Pyhä Henki sinun hengessäsi tekee sinut eläväksi Jumalan silmissä. Ja ne sanat, jotka Jeesus on puhunut, ovat henki ja elämä (Joh.6:63). Kristuksessa Jeesuksessa auttaa se, että sinussa on rakkauden kautta vaikuttava usko (Gal.5:6).

Älä ole kopio muista. Uskalla olla oma itsesi!

Uskalla on oma itsesi.

Kuva on hauska ja puhutteleva. Siinä oleva punapaitainen mies uskaltaa olla oma itsensä, riippumatta siitä mitä muut ovat, tekevät tai ajattelevat. Onhan ihmisillä monesti taipumus tehdä itsestään jonkinlaisen kopion roolimalleistaan, opettajistaan tai yhteisössään elävistä muista ihmisistä. Mutta ennemmin meidän pitäisi uskaltaa olla oma itsemme. Vasta silloin olemme aitoja ja rehellisiä, kun emme teeskentele olevamme jotain muuta kuin mitä me oikeasti olemme.

Suuri Jumala pienessä ihmisessä Kristuksen kautta

Jos olet täällä saadaksesi kunniaa hyvin etenevistä opiskeluista niin tulet pettymään. Täällä ei saada titteleitä eikä tulla suuriksi.  Mutta jos hyvin käy, tulet opiskelujesi myötä niin pieneksi että se suurempi valo, Kristus itse, tulee loistamaan kauttasi entistä kirkkaampana jotta Isä Jumala saa siitä kunniaa itselleen.

Muuta yleistietoa sivustosta

Sivusto on avattu uudelleen tänään, 11.7.2019. Vaihdoin webhotellia, sekä Joomlan WordPressiin. Siitä syystä suurin osa täällä olevista artikkeleista ovat olleet aikaisemminkin julkisesti netissä. Täydennän sivustoa uusilla artikkeleilla sitä mukaa kun aikaa ja voimia riittää. Arkistossani on vielä useita vanhoja artikkeleita jotka odottavat julkaisua, sekä joitakin uusia.

Jos sinua kiinnostaa saada automaattisen ilmoituksen uusista artikkeleista, niin kannattaa rekisteröityä sivustolle. Silloin saat sähköpostiisi automaattisen ilmoituksen uusista artikkeleista. Tilauksen ja jäsenyyden voi perua helposti ja nopeasti, ja milloin tahansa, mikäli tuntuu siltä että se on tarpeellista.

Minä, Pete, olen sivuston ylläpitäjä. Minuun saa parhaiten yhteyden kommentiosioissa, taikka sähköpostitse info(ät)jumalaoppia.com.

Toivotan kaikkien lukijoiden elämään Herramme Jeesuksen armoa ja runsasta siunausta. Pidetään yhdessä ristinlippua korkealla!

Pete

 

PS! Minulla on toinenkin sivusto olemassa. Se löytyy osoitteessa tietopiste.com. Kyseisen sivuston päätarkoitus on osoittaa todeksi, myös sinulle, että maailmamme jossa eletään on litteä, ja että maakeskinen malli (eikä aurinkokeskinen) on se oikea malli. Minulla on siitä paljon todisteita ja runsaasti omia tutkimustuloksia!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


Leave the field below empty!