Jeesus selvännäkijänä

Jeesus selvännäkijänä. Miten hän voi tietää?

Kristillisissä piireissä pidetään usein selvännäkemistä paheellisena asiana, vaikka Jeesus itse oli selvännäkijä. Negatiivisuus asiaa kohtaan johtuunee siitä kun niistä ollaan saatu niin huonon mielikuvan, kun maailmassa on niin paljon noituutta, okkultismia, magiaa ja ”yliluonnollisia” ihmeitä, joista monet tapahtuvat perkeleen läsnäolevan voiman kautta.

Tietäjähenget ja henkioppaat jotka ovat perkeleen kätyreitä, he jakelevat tietoja, ohjeita ja valheita, poppamiesten, shamaanien, meedioiden tai ennustajien kautta. Tietäjähenkien päätarkoitus on saada ihmiset eksytettyä pois totuudesta ja entistä syvempään syntielämään ja lopulta tuhoon. Tietäjähenget (tietyt demonit) tekeytyvät usein vainajahengiksi. Jopa meediot uskovat erheellisesti, että se on aina poisnukkuneet jotka ottavat heihin yhteyttä. Mutta niin he uskovat koska ovat eksyneet pois totuudesta eivätkä tunne Jeesusta henkilökohtaisesti. Totuushan on Jeesus Kristus, ja kaikki se mitä hän on sanonut.

Jumalan omat selvännäkijöinä

On myös olemassa toinen ryhmä selvännäkijöitä. He saavat informaationsa Jumalalta, Pyhän Hengen välityksellä ja tiettyjen henkilahjojen kautta. Nämä tiedot välitetään Pyhää Henkeä täynnä olevien kristittyjen kautta. Selvännäkijä on jokainen sellainen henkilö, joka näkee menneitä tai tulevia asioita mielessään (ei välttämättä fyysisillä silmillään). He näkevät asioita joita inhimillisesti ajateltuna ei olisi pitänyt nähdä, tai ei pitäisi tietää. Siksi voidaan myös pitää Jeesusta selvännäkijänä. Hän näki kaiken selkeästi. Selkeämmin kuin kukaan muu. Hän sai kaiken ilmestystiedon suoraan Isältään, Jumalalta (Joh.5:20).

Jeesus selvännäkijänä

Jeesus ei ollut maan päällä ollessaan ainoastaan ihminen, Jumalan Poika, Kristus  ja maailman Vapauttaja. Maan päällä ollessaan hän oli myös profeetta, ennustaja ja selvännäkijä. Hän näki ja tiesi ihmisistä salattuja asioista. Hän sai tiedot ilmestystietona, henkilahjojen kautta. Jeesus viritti palavaksi hänessä olevat henkilahjat käyttämällä niitä.

Jeesuksen selvännäkemisen esimerkkejä

1) Jeesus tiesi, että Natanael oli aito Israelilainen ja ettei hänessä ole vilppiä, vaikka ei ollut tavannut häntä aikaisemmin (Joh.1:47). Jeesus myös tiesi että Natanael oli viikunapuun alla, ennen kuin Filippus tuli hänen tykönsä kertomaan Jeesuksesta (Joh.1:48).

2) Jeesus tiesi että sadanpäämiehen palvelija paranee sillä hetkellä kun hän sanoo sadanpäämiehelle: ”Mene. Niinkuin sinä uskot, niin sinulle tapahtukoon”. Palvelija parani samalla hetkellä, siitäkin huolimatta että hän oli täysin eri paikassa kuin Jeesus ja sadanpäämies (Matt.8:13).

3) Jeesus tiesi välittömästi millaisen hankalan vastakysymyksen hänen tulisi esittää ylipapeille ja kirjanoppineille, jotta hänen ei tarvitsisi itse vastata kysymykseen jonka vastaus olisi saattanut aiheuttaa hänelle ongelmia (Mark.11:27-33).

4) Jeesus keskusteli samarialaisen naisen kanssa joka oli hänelle tuntematon. Jeesus tiesi että naisella on ollut viisi miestä ja että se mies joka hänellä oli tuolla hetkellä, ei ollut hänen miehensä (Joh.4:18).

5) Jeesus tiesi, että kun Pietari menee kalastamaan, ensimmäisen kalan suussa tulee olemaan hopeakolikko (Matt.17:27).

6) Jeesus tiesi että viisi leipää ja kaksi kalaa tulisi riittämään 5000 miehelle, ja lisäksi naisille ja lapsille. Jos hän ei olisi sitä tiennyt, hän ei olisi pyytänyt opetuslapsiaan jakamaan niitä kansalle (Joh.6:10-13).

7) Jeesuksen tykö tuli muutama fariseus. He varoittivat häntä siitä että Herodeksella oli aikomus tappaa hänet (Luuk.13:31). Jeesus paljastaa siinä vaiheessa että a) hänet tapetaan b) vasta kolmen päivän päästä c) Jerusalemissa (Luuk.13:32-33).

8) Jeesus tiesi että kun opetuslapset menevät läheiseen kylään, he a) löytävät sieltä varsan (nuoren aasin) b) sidottuna, ja että c) sen päällä ei ole koskaan istunut ketään (Luuk.19:29-30). Lisäksi Jeesus tiesi, että d) sen omistajat tulevat antamaan luvan opetuslapsille, viedä sen lainattavaksi Herralle (Luuk.19:31-35).

9) Kun Jeesus näki Jerusalemin hän itki sen kohtaloa ja paljasti että se tulee tuhoutumaan (Luuk.19:41-44). Se tapahtui noin 36 vuotta myöhemmin, vuonna 70.

10) Jeesus tiesi että Juudaksessa vaikutti perkeleen henki (voimavaikutus) ja siksi Jeesus sanoi että yksi hänen opetuslapsistaan on perkele (Joh.6:70-71).

11) Jeesus tiesi että opetuslapset jättävät hänet yksin. Siksi hän sanoi heille: ”… teidät hajotetaan kukin tahollensa ja te jätätte minut yksin…” (Joh.16:32). Tämä tapahtui kirjaimellisesti silloin kun kavaltaja Juudas johdatti vangitsijat Jeesuksen tykö. Opetuslapset pelkäsivät henkensä puolesta ja he kaikki juoksivat karkuun: ”Niin he kaikki jättivät hänet ja pakenivat” (Mark.14:50).

12) Jeesus tiesi että Pietari tulee kieltämään hänet kolme kertaa (Matt.26:75).

13) Jeesus tiesi että sitten kun hän kuolee, hän tulee olemaan kuolleena kolme päivää (Matt.12:40, Mark.9:31).

14) Jeesus tiesi että hän tulee nousemaan kuolleista (Mark.9:9).

Yläpuolinen lista ei välttämättä kattanut kaikkia Jeesuksen selvännäkemisiä. Voi hyvinkin olla että minulla on jäänyt jotain huomioimatta. Jos mieleesi tulee joku kohta jonka olen unohtanut, niin anna toki siitä maininnan kommenteissa, jotta voisin lisätä sen listaan. Kiitän mahdollisesta avusta.

Tärkeä huomautus tämän maailman selvännäkijöistä

Haluan tässä painottaa sellaista tärkeätä seikkaa, ettei kenenkään ihmisen kannattaisi ottaa yhteyttä mihinkään ”selvännäkijään”. Ne jotka nimittävät itsensä sellaiseksi, he ovat monet harhautettu uskomaan että kuolleet ihmiset ottavat heihin yhteyttä, vaikka kyse on demonien manifestaatioista. Osa näistä näkijöistä etsii sinulle ennustuksia ja johdatusta korteista, spiritismistä ja tähdistä. Älä missään nimessä sekaannu niihin. Saatat sen kautta saada osallisuutta pahoihin henkivaltoihin ja jopa mielenterveytesi voi järkkyä. Etsi ennemmin totuutta Raamatusta, sekä rukoilemalla taivaan Isää Jeesuksen nimessä. Jumala johdattaa niitä jotka kulkevat tiensä eteenpäin rukoilemalla ja jotka karttavat syntiä kuin ruttoa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*


Leave the field below empty!