Jos olet sairas, älä mene parantumaan kenelle vain. Jos menet henkiparantajalle, tai suggestio- tai hypnoosiparantajalle, voit ehkä jopa parantuakin taudistasi, mutta siitä saattaa tulla sinulle kauaskantoisia vakavia ongelmia. Tulevat ongelmat voivat olla niin pahoja, että mielenterveytesi voi järkkyä. Yleisenä ongelmana ovat henkiset sairaudet jotka tulee ikään kuin kylkiäisenä, koska menit väärälle parantajalle parantumaan. Monesti on myös niin, että parantuminen kestää vain hetken ja tauti tai sairaus palaa ennalleen, jopa pahempana kuin aikaisemmin.

Internet on tätä nykyä täynnä kaiken maailman itseoppineita parantajia jotka väittävät parantavansa ihmisten sairauksia tavalla taikka toisella. Suurin osa heistä tekee parantamistyön maksua vastaan. Varoitan sinua: Jos menet jollekin parantajalle joka ottaa palvelusta rahaa, se on ensimmäinen merkki siitä että sinne ei kannata mennä. Eikä heille kannata muutenkaan mennä, ei etenkään sellaisille jotka kutsuvat itseään henkiparantajaksi, shamaaniksi, noidaksi tai meedioksi.

Jos joku pyytää rahaa palveluksestaan, hänen parantamisensa ei ole Jumalasta. Jos joku ihminen saa parantamisen lahjoja Jumalalta ja alkaa ottaa palveluksesta rahaa vastaan, tai edes kerjää rahaa, hän EI OLE enää Jumalan asialla, jos on koskaan ollutkaan. 

Jeesus sanoi:

"Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa".

Edellämainittu tarkoittaa, että jos olet saanut parantamisen lahjan Jumalalta , sinä et ole oikeutettu ottamaan palveluistasi minkäänlaista maksua tai veloitusta. Parantumisen pitää välittää lahjan ottajalle ilmaiseksi, koska maksun ottaminen on sopimatonta ja itsekeskeistä. Se on myös vastoin Mestarimme periaatteita. Jeesus ei koskaan ottanut keneltäkään mitään maksuja niistä palveluista joita Hän teki. Ei koskaan, eikä milloinkaan!

Ns. ihmeparantaja joka ottaa rahaa palveluksestaan tai työstään, on joko huijari tai/ja pimeyden voimat vaikuttavat hänen kauttaan. Ihmisillä ei ole koskaan omia luontaisia henkisiä voimia parantaa ketään, vaikka toiset näin väittävät. Kyse on aina joko Jumalan Pyhän Hengen voimasta tai demonisista voimista. Voima mikä parantaa on siis lähtöisin Jumalasta taikka Saatanasta.

Jos haluat parantua Saatanan voiman kautta ovat seuraukset aina saatanalliset. Mutta jos Jeesus saa parantaa sinut, ovat seuraukset taivaalliset. Parantavan voiman lähde kertoo kuka parantaa, eli joko Jumala tai Saatana, välillisesti ihmisen kautta.

Edesmennyt saksalainen sielunhoitaja ja luterilainen pappi, Kurt Koch, kirjoitteli paljon näistä asioista. Hänellä oli runsaasti käytännön kokemusta aihepiiristä, koska hoidettavat kertoivat usein miten heidän elämänsä ongelmat vain pahenivat kun menivät henkiparantajien, kansanparantajien, shamaanien, ennustajien ja muittenkin okkultistien vastaanotolle. Kurtilla oli elinaikanaan tuhansia ihmisiä hoidettavanaan joista lukematon määrä ihmisiä olivat sotkeutuneet juuri näihin asioihin joista tässä kirjoittelin. Jo 60-luvun lopussa hänen arkistossaan oli ainakin 20000 tapausta.

Suosittelen luettavaksi hänen kirjojaan, kunhan vain onnistut löytämään niitä jostakin. Suomenkielisenä niitä saa hyvällä onnella jostain antikvariaatista tai vaikkapa lainaksi kirjastosta (etsi vaikkapa Helmetistä hakusanalla "Kurt E. Koch").

Ainakin kaksi hänen kirjoistaan on käännetty suomeksi (ehkä enemmänkin):

1) Onko Paholainen olemassa?

Kirjailija: Kurt E. Koch

Suomentaja: Sylvi Tirkkonen

Alkupueräinen teos: Between Christ and Satan

2) Taikauskot

Kirjailija: Kurt E. Koch

Suomentaja: Sylvi Tirkkonen

Alkuperäinen teos: ?

Kurt Kochin teoksia voi lukea ilmaiseksi englanninkielisenä. Ei ehkä koko kirjaa, mutta usein kymmeniä sivuja. Täältä niitä kirjoja löytyy useita. Klikkaa kirjojen otsikon alla olevaa tekstiä "Esikatselu" mikäli se on käytettävissä. Se vie sinut luettavien sivujen pariin. Hyviä lukuhetkiä!

Lisää kommentti

Asialliset viestit saavat jäädä, mutta asiattomat poistetaan. Toivomus on että kaikki kommentit liittyvät jollakin tapaa kirjoitettuun artikkeliin.


Turvakoodi
Päivitä