Johannes kastaja saarnasi:

"Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle" (Matt.3:2).

 

Jeesus saarnasi:

"Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle" (Matt.4:17).

"Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi" (Mark.1:15).

 

Pietari saarnasi:

"Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan" (Apt.2:38).

"Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois..." (Apt.3:19).

 

Opetuslapset saarnasivat:

"Niin he lähtivät ja saarnasivat, että oli tehtävä parannus" (Mark.6:12).

 

Parannus (mielenmuutos) on välttämätön asia pelastuksen kannalta:

Tiesitkö että ei ole olemassa mitään syntien anteeksisaamista ilman mielenmuutosta!? Jeesus kertoi mitä meidän on saarnattava:

"...parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille..." (Luuk.24:47).

 

Ei riitä että tunnustaa synnit. Niistä täytyy tehdä mielenmuutos:

Jos ihminen ei päätä luopua synnin harjoittamisesta, hän tulee lankeamaan tahalliseen syntiin, yhä uudelleen ja uudelleen, eikä tule koskaan tietämään kuinka siunattu elämä voi olla ilman syntiä. Milloin on riittävästi? Milloin on synnin mitta täynnä?

 

Et voi huijata Jumalaa:

"Tuonelan ja manalan Herra näkee, saati sitten ihmislasten sydämet" (Snl.15:11).

"Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija; eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili" (Heb.4:12,13).

 

Älä ole tietämätön:

"Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus" (Apt.17:30).

 

Älä eksy:

"Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa" (1.Kor.6:9,10).

 

Pääse vapauteen:

Oletko koskaan ollut vapaudessa? Jonka Jeesus vapauttaa, hän on todella vapaa (Joh.8:36). Tiedätkö kuinka onnellinen voit olla Jumalan lapsena, kun sinun ei tarvitse enää olla synnin orja? Joka tekee syntiä, on synnin orja (Joh.8:34). Joka tekee syntiä on perkeleestä (1.Joh.3:8). Mutta Jeesus tuli tekemään tyhjäksi perkeleen teot sinunkin kohdallasi (1.Joh.3:8). Jokainen, joka uskoo, tulee Jeesuksessa otolliseksi Jumalalle, ja hänet julistetaan syyttömäksi (vanhurskaaksi) ja pääsee vapaaksi syntikahleistaan (Apt.13:38,39).

 

Jumalan armolahja sinullekin:

Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme (Room.6:23). Jeesuksen kautta sinulle julistetaan synnit anteeksi (Apt.13:38). Mutta muista, että et voi huijata Jumalaa. Syntien anteeksisaamista ei ole ilman parannuksen tekoa (Luuk.24:47, Apt.17:30).

 

Lisää kommentti

Asialliset viestit saavat jäädä, mutta asiattomat poistetaan. Toivomus on että kaikki kommentit liittyvät jollakin tapaa kirjoitettuun artikkeliin.


Turvakoodi
Päivitä