Oletko koskaan unelmoinut siitä, että tekisit vielä jonakin päivänä ihmeitä? Oletko valmis maksamaan tarvittavan hinnan, jotta voisit tehdä ihmeitä? Mitä se maksaa? Tutkitaan asiaa hiukan tarkemmin totuuden valossa.

Ihmeiden tekeminen on aina kannattavaa, koska se on palkitsevaa! Siitä tulee sellainen fiilis että, "Vau, elämälläni oli sittenkin oma merkityksensä. En ollutkaan mikään turha ihminen".

Ihmeiden tekeminen ei ole vaikeaa. Se on helppoa kun asian oikein oivaltaa. Sinun ei tarvitse opiskella vuosikausia taikuutta tai magiaa. Et tarvitse lainkaan taikaviittaa tai taikasauvaa. Et tarvitse noitien tai poppamiesten vihjeitä.

Sinun ei ole pakko lukea alan kirjallisuutta, eikä sinun tarvitse käydä ylihinnoitelluissa seminaareissa, kuuntelemassa gurujen paljastuksia siitä miten he tekevät omat ihmeensä, jotta he sillä rikastuisivat.

Lahjaksi olen saanut, joten myös lahjana annan. Lähden nyt paljastamaan sinulle, miten minä teen päivittäiset ihmeeni. Paljastan myös miten palkitsevia ne ovat olleet.

Ajattelin nuorempana että kun minusta tulee iso, minusta tulee jotakin suurta. Minusta tulisi jotain sellaista, että ihmiset muistavat minut hyvällä. Mutta sitten kun minusta lopulta tuli iso (kokoni puolesta), huomasin etten ollutkaan iso, vaan peräti pieni ja mitätön.

Isokenkäisten rinnalla olin täysin mitätön, lähes näkymätön. Minusta oli tullut "Mr. Nobody". Olin niin tavallinen ihminen, ettei minua aina edes huomattu. Olin kuin silli sillisalaatissa, eikä minussa ollut mitään eroa muihin nähden. Näytin, haisin ja maistuin samalta kuin muutkin. Olin kuin liukuhihnalta alas pudonnut massatuote joka koteloitiin omaan laatikkoon. Huomasin tulleeni niin pieneksi, ettei ollut enää mitään väliä mitä minä enää olen.

Ja tässä on, ystäväni, suuri salaisuuteni ja pointtini. Huomasin ettei minun tarvitsekaan olla paketoituna loppuikäni. Minulle ole valehdeltu. Minut oli hypnotisoitu. Minulle annettiin ennakkokäsityksiä itsestäni massahypnoosin avulla. Heräsin vihdoin koomastani kun tajusin, että minä olen mitä olen, eikä muuta vaadita. Riuhtaisin itseni irti suojakotelostani ja niin - tämän ehkä turhaltakin tuntuvan kehitysvaiheen jälkeen - sain havaita, että minulla on siivet jolla pääsen lentämään.

Olet oman menestyksesi herra, tänään, tässä ja nyt. Sinä rakennat itse menestyksesi omassa elämässäsi. Kukaan ei tee sitä sinun puolestasi. Mutta tänään on menestyksesi alun päivä. Tästä päivästä lähtien tulet tekemään ihmeitä. Autan sinua virittämään kyvyt palaviksi!

Älä ikinä luule, että sinusta tarvitsee tulla jotain, ollaksesi jotain. Sinä olet jo syntymästäsi saakka jotakin. Jotain ainutlaatuista. Kukaan ei ole kuin sinä. Jotain ikimuistettavaa ja kunnioitettavaa sinussakin on. Aivan varmasti!

Jokainen tuleva ihmeiden tekijä, tarvitsee pitää jalat tukevasti maassa ja ymmärtää, että ei tarvitse tulla joksikin ollakseen jotakin. Sinä olet jo kaikkea sitä mitä tarvitset, ollaksesi menestyvä ihmeiden tekijä. Riittää, että alat uskomaan että sinussa on jo kaikki tarvittavat kyvyt, alkaaksesi tekemään ihmeitä. Jeesus sanoi, "Uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva".

Minä kerron nyt, miten minä olen tehnyt elämäni suurimmat ihmeet, sen jälkeen kun tajusin että kaikki kyvyt oli jo olemassa äidinmaidosta lähtien.

En tiedä ihan tarkkaan milloin ihmeiden sarja alkoi elämässäni. Mutta luulen, että se oli silloin kun pienenä poikana jouduin olosuhteiden pakottamana muuttamaan lastenkotiin. Muistan vieläkin sen aurinkoisen kevätpäivän, kun olin siellä lastenkodin takapihan metsässä. Olin valkovuokkojen ympäröimänä ja minulla oli hyvä ystäväni mukanani. Poimin muutaman kukan ja ojensin seuralaiselleni. Hän ojensi kätensä ja tarttui kiinni vaatimattomaan kukkakimppuun. Ihme oli tapahtunut. Tuntui tosi hyvältä. Minulla oli ystävä. Olin todistanut hänelle, että hän oli minulle tärkeä ja rakas. Tämä oli ehkä ensimmäinen askeleeni, pienelle ihmiselle, ihmetekojen sarjalle.

Vuosien varrella olen saanut tehdä näitä ihmeitä useamminkin. Elämälläni on ollut tarkoituksensa. Ihmeet ovat toteutuneet elämässäni sekä sanojen että tekojen kautta. Ei kuitenkaan niin, että kokisin olevani hyvä ihminen. Mutta Hän, joka minussa on, on suurempi kuin se, mikä maailmassa on. Ja siksi tämä kaikki on ollut niin suurenmoista ja tarkoituksellista.

Se on Hänen suuruutensa, pienessä ihmisessä, joka tekee elämän elämisen arvoiseksi. Kun suuri rakkauden Jumala on mielistynyt minuun, silloin kun toteutan hänen tahtonsa, silloin olen onnellisimmillaan. Se on elämäni rikkaus ja tarkoitus. Tiedän että palkkani on oleva suuri taivaassa, sillä Hän antaa jokaiselle hänen tekojensa mukaan, ja Hän on rikas antaja kaikille, jotka Häntä avuksi huutavat.

Väheksymme usein kauniiden sanojen tai lauseiden merkitystä. Mutta niillä on monestikin suuri merkitys. Jopa pelastava merkitys. Kun olen saanut kertoa ihmisille vaatimattomalla tavallani, suuresta rakastavasta Jumalasta, olen nähnyt ihmisten murtuvan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kerran seisoin eräällä ruotsalaisella torilla ja minua pyydettiin yllättäen antamaan todistukseni tulkin välityksellä. En olisi halunnut millään puhua kun pyydettiin, koska reppuni oli niin tyhjä. Oikeasti se tuntui niin tyhjältä, että minulla ei ollut mitä syytä yrittääkään puhua. Pelkäsin epäonnistumista. En tiennyt mitä sanoa. Mutta kävikin sitten niin, että ennen kuin oli vuoroni puhua, rukoilin hiljaa sisimmässäni, että Herra antaisi minulle jotain sanottavaa kuulijoille. Kun kitarat ja laulut olivat vaienneet, minulle ojennettiin mikrofoni. Ja silloin tapahtui ihme. Täytyin voimalla jotta olisin kykeneväinen antamaan todistukseni Herrasta. Voima ilmeni rohkeuden saamisella. Rohkeus ei ollut siis minusta itsestäni, vaan Jumala Kaikkivaltias täytti tyhjän reppuni ilosanomalla. Minä vain puhuin ja puhuin. Ja jälkeenpäin toverit sanoivat minulle, että ihmiset alkoivat itkeä eri puolilla toria. Minä olin vain kertonut heille, että heidän täytyy uudestisyntyä ylhäältä tullakseen Jumalan lapsiksi, ja että he sitä kautta voivat saavuttaa pelastuksen.

Minua pyydettiin puhumaan Suomessa eräässä telttakokouksessa. Olin innoissani. Minä viheliäinen ihminen sain taas mahdollisuuden kertoa Jeesuksesta, maailman Vapahtajasta. Olin paastonnut 19 päivää, koska tiesin hengellisen paaston merkityksen hengellisessä sodankäynnissä. Puhuin lyhyesti. Kerroin että tulin uskoon 10-vuotiaana. Kerroin että minunkin täytyi uudestisyntyä ylhäältä tullakseni Jumalan lapseksi, saadakseni syntini anteeksi. Olinhan ollut omenavarkaissa, nuoresta iästä huolimatta. Kerroin ettemme ole Jumalan lapsia, ellemme ole syntyneet Jumalan perheeseen, ja että uudestisyntyminen on sen takia välttämättömyys. Tuossa kokouksessa näin monien nuorten polvistuvan antaakseen elämänsä Jeesukselle. Jälkeenpäin eräs pastori tuli sanomaan, että ylläni oli erityinen voitelu. Joku toinen sanoi, että puhuin profeetallisessa hengessä. Silloin en ymmärtänyt mitä profeetallisuus tarkoittaa. Nyt luulen ymmärtäväni.

Edellä mainitsemani ihmeet olivat suuria ihmeitä. Mutta ne eivät olleet sitä minulle, vaan heille, jotka saivat syntyä uudesti ylhäältä Jumalan lapsiksi. Ne eivät olleet ansiostani johtuvia tapahtumia. Ne olivat Jumalan tekoja eikä minun tekojani. Ne olivat Jumalan ihmeitä eikä minun ihmeitäni.

Entäs mitkä ihmeet ovat olleet elämäni suurimmat ihmeet? Elämäni suurimmat ihmeet ovat olleet esimerkiksi aikaisemmin mainitsemani kukkien antaminen ystävälleni. Sekin oli tarpeellinen ihme, kun annoin parhaimmat paikalliset vaatteet ryysyissä kulkevalla hindulle, New Delhissä. Hän sai myös itselleen tennarit jotka oli viisi numeroa liian isot. Se ei näyttänyt menoa haittaavan. Hänen onnensa loisti kuin aurinko, silloin kun hän kipitti tiehensä.

Se oli ihme, kun en suostunut antamaan pultsareille rahaa, vaikka sanoivat että heillä on nälkä. Ostin heille perunamuusit ja nakit. Kolmas kerta oli kun varta vasten ostin elintarvikkeita köyhille. Olin antanut ruokaa Kuninkaalle.

Ihmeiden aika oli myös silloin, kun autoin avaamaan tuttavani autonoven rautalangalla. Se oli palkitsevaa kun näin tunnin yrittämisen jälkeen hänen kasvoistaan, miten kiitollinen hän oli kun ovi yllättäen avautui. Elämällä oli sittenkin oma merkityksensä! Suuri ihme oli sekin, kun halasin erästä surullista ihmistä ja sanoin "Olet hieno ihminen". Se merkitsi hänelle jotakin koska hän liikuttui siitä.

Sekin oli eräs ihme, kun olin aina kohtelias ja auttavainen eräälle työkaverille jota muut selkeällä tavalla olivat halveksineet. Mutta se todisti minulle ihmeen tapahtuneen, kun hän viimeisenä työpäivänä sanoi minulle, että "oli täällä ainakin yksi hyvä työkaveri".

On ihme sekin, että työttömänä ollessani sain vaimoni kanssa ruokkia kodissamme lähes päivittäin perheeseen kuulumattomia ihmisiä, eikä ainoastaan omia perheenjäseniä. Rahat olivat aina loppumaisillaan, mutta siitä huolimatta ne riittivät aina ventovieraiden ja ystävien ruokkimiseen, koska Jumalan tahto on, että olemme vieraanvaraisia myös muukalaisille.

Nyt olen lyhyesti opettanut sinulle, miten sinäkin voit olla ihmeiden tekijä. Se on varmasti palkitsevaa. Ikiaikojen Jumala on mielistynyt siihen, että rakastamme toinen toisiamme, ei ainoastaan sanoilla, vaan myös teoilla. Jumala on rakkauden Jumala Jeesuksen kautta, ja meidänkin kautta. Sinunkin palkka on oleva suuri taivaassa.

Eiköhän mennä talkoisiin? Siirrytään sanoista tekoihin. Rakastetaan lähimmäisiämme samalla tavalla kuin itseämme, ja kilpailkaamme keskenämme, toinen toistemme kunnioittamisessa. Silloin näemme sen kauan kaipaamamme herätyksen. Hengellinen herätys alkaa meistä.

Muista ettet voi olla onnellinen ja rikas, jos et tee hyviä tekoja lähimmäisillesi. Puhun henkisestä rikkaudesta enkä mammonasta. Henkinen pääoma on valtava rikkaus mitä ei tämän maailman pörssikurssien heilauttelut liikuta.

Et voi olla uskovainen ilman tekoja. Se on täysin mahdotonta. Ilman hyviä tekoja sinulla on pelkkää kuollutta uskontoa. Usko ilman tekoja on kuollut. Sinut on luotu hyviä tekoja varten!

Tee lähimmäisillesi hyviä asioita ja olet osoittanut uskosi olevan elävä. Silloin olet rakastanut heitä, Jeesuksen käskyjen mukaisesti. Vasta silloin olet statukseltasi Jumalan lapsi. Olet Jeesuksen veli tai sisko, silloin kun teet taivaallisen Isän tahdon. Ja Pyhä Henki on annettu niille jotka tottelevat Jumalaa.

Nyt sinä tiedät, miten sinäkin voit olla ihmeiden tekijä, mikäli et ollut sitä ennestään. Auta itseäsi, auttamalla muita. Siitä saat itsellesi parantavaa lääkitystä. Muista ottaa tuota lääkettä päivittäin.

Kuka minä olen? Ei sillä ole niin suurta merkitystä. Se on merkityksellisempää mitä Jumala on minussa. Olen edelleen joillekin "Mr. Nobody". Mutta Hän joka minussa elää ja vaikuttaa, on suurempi kuin se joka on maailmassa.

Lisää kommentti

Asialliset viestit saavat jäädä, mutta asiattomat poistetaan. Toivomus on että kaikki kommentit liittyvät jollakin tapaa kirjoitettuun artikkeliin.


Turvakoodi
Päivitä