Ei ole olemassa ainoastaan yhtä tiettyä tapaa miten pitää menetellä kun ajaa demoneja ulos ihmisistä. Mutta keskeisintä toiminnassa on aina ollut se, että Jumalan Sanan totuus ilmaistaan ääneen eksorkismin yhteydessä. Sitä henkivallat pelkäävät, mutta ainoastaan mikäli tietävät, että uskot siihen mitä luet tai lausut ääneen. He aistivat sekä uskon että epäuskon. Ja siksi uskossa lausutut sananpaikat tai toteamukset aiheuttavat heille tukalat oltavat. He alkavat pian "vapisemaan" jolloin he eivät enää pysty piileskelemään ilman manifestaatioita (ilmentymiä). Pelko saa heidät vapisemaan ja manifestoimaan (eli ilmaisemaan itsensä).

Lue tällä sivulla olevat Raamatun jakeet paikan päällä ääneen, mikäli tarkoituksesi on ajaa ulos demoneja (eksorkismi/eksorsismi). Lue ne ääneen Jumalalle, itsellesi, toverillesi, uhrille ja niille demoneille joiden sinun on tarkoitus ajaa ulos Jeesuksen nimessä. Muistutuksena kaikille siitä kenellä on kaikki valta (Jeesuksella) ja kenelle Jeesus on antanut vallan ajaa ulos demoneja (tämän päivän opetuslapsille). Demonit voivat teeskennellä etteivät he kuuntele ääneen luettua tekstiä. Mutta he kuulevat joka ikisen sanan ja myös muistavat ne. Olkoot lausutut sanat uskontunnustuksesi siitä, että sinä uskot Jumalan Sanan totuuksiin, ja muistutuksena demoneille, siitä, että he ovat alistetussa asemassa sinuun nähden, Jeesuksen nimen ja veren tähden.

Suosittelen että sinulla on ainakin yksi uudestisyntynyt kaveri mukana. Rukoilkaa myös kielillä, jos teillä on se armolahja. Silloin teidän henkenne rukoilee Jumalan tahdon mukaan, hänen antamassa innoituksessa ja vaikutuksessa. Pyhä Henki, Jumalan voimavaikutus, tulee vaikuttamaan teissä sen, että teidän oma henkenne rukoilee sanomattomilla huokauksilla teidän puolestanne, uhrin puolesta ja tilanteen puolesta.

Muistakaa että demoneja ei yleensä rukoilla ulos kriittisellä hetkellä. Toki voi rukoilla, mutta tarkoitan lähinnä sitä, että rukoukset ovat olleet ennen session alkamista. Se ei tietenkään estä teitä rukoilemasta myös paikan päällä. Voitte pyytää Jumalalta enkeleitä paikan päälle ja kätkekää toisenne suusanallisesti Jeesuksen veren suojiin. Mutta muistakaa, että demoneja ei koskaan pyydetä ulos, vaan niitä käsketään ulos. Ja ainoastaan Jeesuksen nimessä.

 

Tässä ovat luettavat jakeet. Olisi syytä tulostaa ne ja lukea paikan päällä suoraan paperista:

Mutta illan tultua tuotiin hänen tykönsä monta riivattua. Ja hän ajoi henget ulos sanalla, ja kaikki sairaat hän paransi; että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetta Esaiaan kautta, joka sanoo: "Hän otti päällensä meidän sairautemme ja kantoi meidän tautimme". (Mat.8:16,17)

Ja kun saastaiset henget näkivät hänet, lankesivat he maahan hänen eteensä ja huusivat sanoen: "Sinä olet Jumalan Poika". (Mark.3:11)

Ja rauhan Jumala on pian musertava saatanan teidän jalkojenne alle. (Room.16:20)

Sinä uskot, että Jumala on yksi. Siinä teet oikein; riivaajatkin sen uskovat ja vapisevat. (Jaak.2:19) Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun. (Kol.2:15)

Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi." (Mark.16:17,18)

Niin hän kutsui kokoon ne kaksitoista ja antoi heille voiman ja vallan kaikkia riivaajia vastaan ja voiman parantaa tauteja. (Luuk.9:1)

Sen jälkeen Herra valitsi seitsemänkymmentä muuta ja lähetti heidät kaksittain edellänsä jokaiseen kaupunkiin ja paikkaan, jonne hän itse aikoi mennä. Niin ne seitsemänkymmentä palasivat iloiten ja sanoivat: "Herra, riivaajatkin ovat meille alamaiset sinun nimesi tähden". (Luuk.10:1,17)

Silloin Johannes rupesi puhumaan ja sanoi: "Mestari, me näimme erään miehen sinun nimessäsi ajavan ulos riivaajia, ja me kielsimme häntä, koska hän ei seuraa meidän mukanamme". Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Älkää kieltäkö; sillä joka ei ole teitä vastaan, se on teidän puolellanne". (Luuk.9:49,50)

Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava. Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuina taivaissa." (Luuk.10:19,20)

Ja Jumala teki ylen voimallisia tekoja Paavalin kätten kautta, niin että vieläpä hikiliinoja ja esivaatteita hänen iholtansa vietiin sairasten päälle, ja taudit lähtivät heistä ja pahat henget pakenivat pois. (Apt.19:11,12)

... te tiedätte, kuinka Jumala Pyhällä Hengellä ja voimalla oli voidellut Jeesuksen Nasaretilaisen, hänet, joka vaelsi ympäri ja teki hyvää ja paransi kaikki perkeleen valtaan joutuneet; sillä Jumala oli hänen kanssansa. (Apt.10:38)

Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot. (1.Joh.3:8)

 

Lue halutessasi myös psalmin 91.

 

Lisää kommentti

Asialliset viestit saavat jäädä, mutta asiattomat poistetaan. Toivomus on että kaikki kommentit liittyvät jollakin tapaa kirjoitettuun artikkeliin.


Turvakoodi
Päivitä