Kristillisissä piireissä pidetään usein selvännäkemistä paheellisena asiana, vaikka Jeesus itse oli selvännäkijä. Negatiivisuus asiaa kohtaan johtuu siitä että maailmassa on niin paljon noituutta, okkultismia, magiaa ja ”yliluonnollisia” ihmeitä, joista monet tapahtuvat perkeleen läsnäolevan voiman kautta.

Tietäjähenget ja henkioppaat jotka ovat kaikki perkeleen kätyreitä, he jakelevat tietoja, ohjeita ja valheita, poppamiesten, shamaanien, meedioiden tai ennustajien kautta. Näiden tietäjähenkien päätarkoitus on saada ihmiset eksytettyä pois totuudesta ja entistä syvempään syntielämään ja lopulta tuhoon. Tietäjähenget (tietyt demonit) tekeytyvät usein vainajahengiksi. Jopa meediot uskovat erheellisesti, että poisnukkuneet ottavat heihin yhteyttä. Mutta tämän he tekevät, koska ovat eksyneet pois totuudesta. Ja totuushan on Jeesus Kristus ja kaikki mitä hän on sanonut.

Kun ihminen kuolee, hänelle ei ole olemassa mitään autuaallista oleskelutilaa ilmakehässä, jossa voisi henkioppaana vapautuneesti liidellä paikasta toiseen tahtonsa mukaan. Kaikki kuolleet ovat siirtyneet joko paratiisiin tai tuonelaan odottamaan viimeistä tuomiota. Onnekkaat saavat vapauttavan tuomion ja jokaiselle maksetaan hänen tekojensa mukaan.

Ilmakehässä ei siis ole muita henkiolentoja kuin ainoastaan demoneja ja enkeleitä. Ympärillämme ei ole olemassa henkiolentoina poisnukkuneita ihmisiä. Ruumiistaan irronneet henget ovat aina muualla. Ruumiit ovat haudan levossa, matojen ruokana tai kukkamultana. Mutta poisnukkuneiden henkiruumiit (sieluineen), ne ovat joko Paratiisissa tai Tuonelassa. Siellä he odottavat lopullista kohtaloaan, eli joko uutta Jerusalemia (se on "rauhankaupunkia”) tai tulijärveä. Paratiisi on ”uuden Jerusalemin” esikartano, ja sitä ympäröivä alue, josta pääsee porttien kautta sisälle rauhankaupunkiin. Tahtoessaan ihmiset pääsevät sieltä myös ulos paratiisi-alueeseen. Mutta yksikään laittomuuden tekijä ei pääse porteista sisälle. Tuonela on taas "tulijärven” esikartano tai sitä ympäröivä alue. Tuonela on manala (maan-alla).

On myös olemassa toinen ryhmä selvännäkijöitä. He saavat informaationsa Jumalalta, Pyhän Hengen välityksellä ja tiettyjen henkilahjojen kautta. Nämä tiedot välitetään Pyhää Henkeä täynnä olevien kristittyjen kautta. Selvännäkijä on jokainen sellainen henkilö, joka näkee menneitä tai tulevia asioita mielessään (ei siis aina välttämättä fyysisillä silmillään). He näkevät asioita joita inhimillisesti ajateltuna ei olisi pitänyt nähdä, tai ei pitäisi tietää. Siksi voidaan myös pitää Jeesusta selvännäkijänä. Hän näki kaiken selkeästi. Selkeämmin kuin kukaan muu. Hän sai kaiken ilmestystiedon suoraan Isältään (Joh.5:20), Jumalalta, Häneltä joka asuu taivaassa ja vaikuttaa kaikkialla voimavaikutuksensa kautta.

Jeesus ei ollut maan päällä ollessaan ainoastaan ihminen, Jumalan Poika, Messias ja maailman Vapahtaja. Vaan Hän oli myös profeetta, ennustaja ja selvännäkijä. Hän näki ja tiesi ihmisistä salattuja asioista. Hän sai tiedot ilmestystietona, henkilahjojen kautta. Jeesus viritti palavaksi hänessä olevat henkilahjat, kuuliaisuuden kautta Isäänsä kohtaan.

Esimerkkejä Jeesuksen selvännäkemisistä!

1) Jeesus tiesi, että Natanael oli aito Israelilainen ja ettei hänessä ole vilppiä, vaikka ei ollut tavannut häntä aikaisemmin (Joh.1:47). Jeesus myös tiesi että Natanael oli viikunapuun alla, ennen kuin Filippus tuli hänen tykönsä kertomaan Jeesuksesta (Joh.1:48).

2) Jeesus tiesi että sadanpäämiehen palvelija paranee sillä hetkellä kun hän sanoo sadanpäämiehelle: "Mene. Niinkuin sinä uskot, niin sinulle tapahtukoon". Palvelija parani juuri sillä hetkellä, siitäkin huolimatta että hän oli täysin eri paikassa kuin he (Matt.8:13).

3) Jeesus tiesi välittömästi millaisen hankalan vastakysymyksen hänen tulisi esittää ylipapeille ja kirjanoppineille, jotta hänen ei tarvitsisi itse vastata kysymykseen jonka vastaus olisi saattanut aiheuttaa hänelle ongelmia (Mark.11:27-33).

4) Jeesus keskusteli samarialaisen naisen kanssa joka oli hänelle tuntematon. Jeesus tiesi että naisella on ollut viisi miestä ja että se mies joka hänellä oli tuolla hetkellä, ei ollut hänen miehensä (Joh.4:18).

5) Jeesus tiesi, että kun Pietari menee kalastamaan, ensimmäisen kalan suussa tulee olemaan hopeakolikko (Matt.17:27).

6) Jeesus tiesi että viisi leipää ja kaksi kalaa tulisi riittämään 5000 miehelle, ja lisäksi naisille ja lapsille. Jos hän ei olisi tietänyt sitä, hän ei olisi pyytänyt opetuslapsiaan jakamaan niitä kansalle (Joh.6:10-13).

7) Jeesuksen tykö tuli muutama fariseus. He varoittivat häntä siitä että Herodeksella oli aikomus tappaa hänet (Luuk.13:31). Jeesus paljastaa siinä vaiheessa että a) hänet tapetaan b) vasta kolmen päivän päästä c) Jerusalemissa (Luuk.13:32,33).

8) Jeesus tiesi että kun opetuslapset menevät läheiseen kylään, he a) löytävät sieltä varsan (nuoren aasin) b) sidottuna, ja että c) sen päällä ei ole koskaan istunut ketään (Luuk.19:29,30). Lisäksi Jeesus tiesi, että d) sen omistajat tulevat antamaan luvan opetuslapsille, viedä sen lainattavaksi Herralle (Luuk.19:31-35).

9) Kun Jeesus näki Jerusalemin hän itki sen kohtaloa ja paljasti että se tulee tuhoutumaan (Luuk.19:41-44). Se tapahtui noin 36 vuotta myöhemmin, vuonna 70.

10) Jeesus tiesi että Juudaksessa vaikutti perkeleen henki (voimavaikutus) ja siksi Jeesus sanoi että yksi hänen opetuslapsistaan on perkele (Joh.6:70,71).

11) Jeesus tiesi että opetuslapset jättävät hänet yksin. Siksi hän sanoi heille: "... teidät hajotetaan kukin tahollensa ja te jätätte minut yksin..." (Joh.16:32). Tämä tapahtui kirjaimellisesti silloin kun kavaltaja Juudas johdatti Jeesuksen vangitsijat hänen tykönsä. Opetuslapset pelkäsivät henkensä puolesta ja he kaikki juoksivat karkuun: "Niin he kaikki jättivät hänet ja pakenivat" (Mark.14:50).

12) Jeesus tiesi että Pietari tulee kieltämään hänet kolme kertaa (Matt.26:75).

13) Jeesus tiesi että sitten kun hän kuolee, hän tulee olemaan kuolleena kolme päivää (Matt.12:40, Mark.9:31).

14) Jeesus tiesi että hän tulee nousemaan kuolleista (Mark.9:9).

PS! Lista ei välttämättä kattanut kaikkia Jeesuksen selvännäkemisiä. Voi hyvinkin olla että minulla on jäänyt jotain huomioimatta.

Tärkeä huomautus tämän maailman selvännäkijöistä!

Haluan tässä painottaa sitä tärkeätä seikkaa, ettei kenenkään ihmisen kannattaisi ottaa yhteyttä mihinkään "selvännäkijään". Ne jotka nimittävät itsensä sellaiseksi, he ovat monet harhautettu uskomaan että kuolleet ihmiset ottavat heihin yhteyttä, vaikka kyse on demonien manifestaatioista. Osa näistä näkijöistä etsii sinulle ennustuksia ja johdatusta korteista, spiritismistä ja tähdistä. Älä missään nimessä sekaannu niihin. Saatat tulla osalliseksi niiden kautta pahoihin henkivaltoihin ja mielenterveytesi voi siitä järkkyä. Etsi ennemmin totuutta Raamatusta, sekä rukoilemalla taivaan Isää Jeesuksen nimessä. Jumala johdattaa niitä jotka rukoillen kulkevat tietänsä eteenpäin.

Lisää kommentti

Asialliset viestit saavat jäädä, mutta asiattomat poistetaan. Toivomus on että kaikki kommentit liittyvät jollakin tapaa kirjoitettuun artikkeliin.


Turvakoodi
Päivitä