Tulosta

Blueletterbible.org on todennäköisesti paras online-raamatunopiskeluun tarkoitettu työkalu, ja vieläpä täysin ilmainen. Erittäin selkeät toiminnot. Näet esim. kreikkalaiset ja heprealaiset alkutekstit, lineaarit,  alkusanojen moninaiset merkitykset, sekä miten ne pitää lausua. Lisäksi useita käännöksiä, viitteet, kommentit ja sanakirjat. Voit myös vertailla minkä tahansa valitsemasi jakeen noin viiteentoista käännökseen kahdella klikkauksella.

 

online raamatunopiskelua

BibleWorks on varmasti markkinoiden monipuolisin maksullinen työkalu raamatuntutkiskelua varten (noin 355€). Siinä on yli 200 raamatunkäännöstä 40 kielellä. Sisältää noin 1300 karttakuvaa ja aikajanoja. Interlineaarit, alkutekstit, alkusanojen "opettelu-kortteja" joista oppii mm. lausumaan sanat muinaiskreikkana tai/ja nykykreikkana. Heprean voi myös opiskella. Ohjelmassa on mukana edellämainittujen kielien oppikirjoja. Huippuarvosanat Amazonin kirjakaupassa!

 

BibleWorks9

Bible.is tarjoaa sinulle kuunneltavaksi koko Uuden testamentin luettuna kirkkokäännöksestä 1938. Puhe on selkeätä ja sivun soittimesta voi pysäyttää lukemisen tai siirtyä siihen kohtaan testamenttia mihin haluaa. Sitä mukaa kun lukeminen etenee automaattisesti luvusta toiseen, pystyt samanaikaisesti lukea Raamattua samalta sivulta mistä ääni tulee. Siellä on lisäksi ainakin 5 englanninkielistä ja kymmeniä muita muun kielisiä ääniraamattuja odottamassa sinua maksuttomana.

 

audio raamattu kk 1938

Raamattu.uskonkirjat.net antaa sinulle ilmaiseksi käyttöön online-raamatunlukuohjelman jolla voit lukea rinnakkain jopa kolmea suomalaista käännöstä (biblia 1776, sekä kirkkokäännökset 1933/38 ja 1992). Tämän lisäksi siellä on myös noin 20 muuta vieraskielistä käännöstä sekä eri tekstilaitoksia (alkutekstejä). Käytettävissäsi on myös nopeat hakutoiminnot, viitteet ja muutamia sanakirjoja.

 

raamattu uskonkirjat net

e-Sword-ohjelma on ladattavissa ilmaiseksi netistä. Siihen voit ladata paljon lisäosia johon kuuluu kymmeniä raamatunkäännöksiä, lineaarit, sanakirjoja, kommentaarit, hengellisiä kirjoja ja karttoja. Se sisältää editorin jolla voit tehdä muistiinpanoja mille tahansa raamatunjakeelle.

 

e sword ohjelma

biblehub.com on yksi suosikkisivuistani, mm. koska siinä on kunkin alkusanan merkitykset ja kaikki sen eri muodot jäsennelty erittäin selkeällä tavalla. Näet heti juurisanojen eri taivutusmuodot, esiintymiskerrat ja miten ne ovat käännetty. Tämä on online-työkalu eikä sitä tarvitse asentaa koneelle. Se on myös hyvä lisä e-sword ohjelman kanssa, sillä e-sword näyttää vain alkusanojen perusmuodot, mutta ei alkutekstien taivutusmuodot.

 

biblehub alkusanat
Google on tähän mennessä skannannut kymmeniä miljoonia kirjoja ja laittanut niitä nettiin näkyviin. Osa niistä ovat maksullisia, mikä tarkoittaa ettet voi lukea kaikkia sivuja ilman maksua, mutta voit esikatsella ainakin osan sivuista. Lisäksi heillä on huikea valikoima tekijänoikeuksista vapautettuja teoksia ("public domain") joita voit lukea täysin ilmaiseksi. Joukossa on luonnollisesti myös paljon kristillisiä kirjoja. Enimmäkseen englanninkielisiä. google kirjat

 

 

Kategoria: Sekalaiset