Demoneja on tuhansissa eri muodoissa ja väreissä. Siten myös ulkonäköjä on monenmoisia. Demonien koko myös vaihtelee suuresti. Heitä on mm. ihmisten näköisinä ja eläimien näköisinä, ja toisinaan näiden kahden yhdistelminä.

Jossain muualla jo mainitsin tästä, mutta teen sen nyt uudelleen: Vuonna 1979 Baptisti saarnaaja Howard Pittman kuoli leikkauspöydällä. Hänet vietiin "tuonpuoleiseen" ja hän sai nähdä demoneja tuhansissa eri muodoissa, jopa sen, miten he menevät ihmisen sisälle. Howard Pittmanin kokemuksista ja palaamisesta takaisin elämään on tehty kirja nimeltään "Placebo". Kirja on saanut hyvät arvostelut Amazon-kirjakaupassa.

Demonien yleisin ilmenemismuoto on kuitenkin orbin muoto. Sana "orbi" tulee latinakielisestä sanasta "orbis", ja se tarkoittaa mm. "ympyrä". Siten voidaan sanoa, että pyöreät tai ympyrän muotoiset esineet ovat "orbeja", vaikka eivät olisikaan mitään henkivaltoja. Orbin muoto ei kuitenkaan ole niiden oikea muoto, vaan jostain minulle tuntemattomasta syystä, ainoastaan niiden yleisin ilmenemismuoto fyysisille silmille tai kameroille. Asia selittynee ehkä sillä, että he elävät ajassamme ja paikassamme ilman fysiikan lakeja (luonnonlakeja) ja vieläpä eri ulottuvuudessa.

He pystyvät ottamaan itselleen minkä muodon tahansa, parhaimmillaankin yhdessä silmänräpäyksessä. Kirkkaalla taivaalla pahat henkivallat näyttävät usein valopalloilta (etenkin pimeällä), silloin kun ne ovat havaittavissa videokameralla, yleensä hyvällä suurennuksella muutaman kilometrin korkeudella. Välillä ihmiset saattavat nähdä orbeja paljaalla silmällä. Todistuksia tästä löytyy runsaasti, esim. youtubesta, jokaiselle joka vaivautuu hakemaan tietoa oikeilla hakusanoilla. Monet ihmiset erehtyvät luulemaan että ne ovat vieraan planeetan sivilisaatioita. Mutta he erehtyvät pahan kerran. Kyse on henkivalloista.

Valitettavasti on myös niin, että heti kun valokuvassa näkyy orbi niin innokkaimmat ovat heti julistamassa että kyse on jostain henkivallasta. Näin ei kuitenkaan aina ole, sillä orbeja voi muodostua kuvaan silloin kun kuvaushetkellä kameran linssi on kirkkaalla säällä (tai salamavalon räpsäytyksen hetkellä) lähellä pölyhiukkasta tai siitepölyä. Näin käy erityisesti sisätiloissa kun filmaat hämärässä tai pimeässä videoita kännykkäkameralla ja sen omalla valolla. Kuvattava kohde ei välttämättä ole lainkaan pyöreä, vaikka se kuvassa siltä näyttää, vaan se ainoastaan ilmenee kuvassa sen näköisenä koska tarkennus ei ole kohdallaan ja tarkentaa jotain suurempaa kohdetta paljon kauempana. Todellisuusvaikutelma voi siis monesti olla pelkkää harhaa.

Ainoat kerrat kun voit olla varmempi siitä että jotkut orbit ovat henkivaltoja on se, jos näet niiden lentävän/liitävän seinien tai esineiden läpi (jos olet itse filmannut videon), tai mikäli näet niiden sisällä selkeästi kasvonpiirteet (valokuvissa tai still-kuvissa). Tällaisia kuvia (ja videoita) olen nähnyt runsaasti youtubessa, ja niitä on muutamia omastakin takaa, esim. kun olen pimeällä mennyt hautausmaalle ottamaan kuvia salamavalolla (en toki harrasta sitä!).

Jos näet orbin harmaana ja ilman luminanssia tai kasvonpiirteitä niin et tietenkään voi olla varma asiasta. Mutta mikäli kohteesta lähtee runsaasti valoa, näyttää selkeällä tavalla kolmiulotteiselta siten että näet myös syvyydenkin, ja kenties jopa kasvonpiirteet, silloin kyseessä voi olla demoni.

Myös silloin saattaa olla kyse demoneista kun he orbin muodossa ovat osittain jonkun esineen takana, vaikkapa edes muutaman metrin päässä kameran linssistä. Jos esim. aita, puun runko tai oksa peittää sen edes osittain, niin pitäisi ymmärtää ettei kyse ole mistään pölystä, siitepölystä tai hyönteisestä.

Lisää kommentti

Asialliset viestit saavat jäädä, mutta asiattomat poistetaan. Toivomus on että kaikki kommentit liittyvät jollakin tapaa kirjoitettuun artikkeliin.


Turvakoodi
Päivitä