Tenttien ja tietovisojen kysymykset ovat tekijänoikeussyistä laadittu käyttämällä vanhaa kirkkokäännöstä (1933/1938). Uudempaa käännöstä (1992) ei ole käytetty (ellei toisin mainita) koska a) vanha käännös on uskollisempi kreikan- ja hepreankielisille alkuteksteille, ja koska b) se on vapautettu tekijänoikeuksista. 

Kun olet suorittanut jonkun tentin tai tietovisan voit halutessasi tehdä sen uudestaan päivittämällä sivun selaimen "päivitä"-napilla, jolloin sivu latautuu uudelleen ja myös tulos nollaantuu. Tekemällä saman tentin useamman kerran opit tehokkaasti ja nopeasti uusia asioita. Älä kuitenkaan päivitä kyselysivua ennen kuin olet vastannut kaikkiin kysymyksiin. Sivun päivityksellä menetät tekemäsi vastaukset ja joudut aloittamaan alusta.

Tenteissä ja tietovisoissa voit siirtää hiiren osoittimen kunkin kysymyksen alussa olevan i:n päälle, jolloin pieni kupla tai ikkuna ponnahtaa esiin. Siitä näet mistä raamatunjakeesta on kysymys tai mistä oikea väittämä on laadittu.

Jos olet vastannut väärin johonkin kysymykseen, et saa enää uutta mahdollisuutta yrittää vastata oikein (tenteissä ja tietovisoissa), paitsi "aukot umpeen" tehtävissä. "Aukot umpeen" tehtävissä saat vielä väärän vastauksen jälkeenkin mahdollisuuden yrittää uudestaan, mutta uusinnassa menetät pisteitä mikä näkyy lopputuloksen kokonaispistemäärässä.

Verkkosivusto www.jumalaoppia.com on laatinut kaikki haastetehtävät, tentit, tietovisat ja ristikot, sekä omistaa niihin tekijänoikeudet.

 

Ja nyt: Haastetehtäviin!

Copyright © www.jumalaoppia.com

 

 

Lisää kommentti

Asialliset viestit saavat jäädä, mutta asiattomat poistetaan. Toivomus on että kaikki kommentit liittyvät jollakin tapaa kirjoitettuun artikkeliin.


Turvakoodi
Päivitä